Godkända ställningar från Unihak

Vi har ett stort lager av godkända ställningar och ställningsdelar från Unihak på vårt lager i Göteborg. Att ställningarna från Unihak är godkända innebär att de har blivit kontrollerade av SP - Sverige Tekniska Forskningsinstitut, vilket säkerställer en mycket god kvalitet på byggställningarna.

På så sätt kan du känna dig trygg i att köper du ställningar från Unihak hos oss så håller de säkerhetsstandarden.

Unihak arbetar med en typ av ställningar där man så att säga ”hakar i” delarna i varandra (därav namnet). Detta gör att byggnadsställningen blir mycket smidig och går att utforma på det sätt du önskar. Det gör även att byggställningen blir mycket snabb och lätt att montera ihop, så lätt att den till och med kan monteras ihop av en enda person, vilket ju är mycket smidigt speciellt om du är en privatperson.

Kontakta oss för mer information

Välkommen till vårt lager i Göteborg för att köpa byggställningar från Unihak

På vårt lager i Göteborg, har vi stora mängder av delar från Unihak som är nytillverkade och godkända. Vi både säljer och hyr ut dem, och kan därmed erbjuda dig en lösning som passar dina behov. När du gjort en beställning kan du antingen komma till oss i Storås, Göteborg och hämta upp varorna, eller så kan vi skicka produkterna till dig. Normalt skickar vi dagen efter en bekräftad order.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!